PetSanus - domov Aktualno O bioresonanci Diagnoza in terapije Koloidno srebro Proti klopom Cenik Galerija Članki in povezave Kontakt O nas Pravno obvestilo

Aktualno  O nas  Kontakt

Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z bioresonančno terapijo malih živali. Ustanoviteljica podjetja, Maja Napret, sem že od rane mladosti velika ljubiteljica in zaščitnica živali. Svojo študijsko pot sem pričela na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, vendar pa sem zaradi težav z alergijami na živalsko dlako, menjala študijski program in doštudirala z nazivom profesorica biologije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Iz izkušenj poznam variabilne potrebe različnih živalskih vrst ter njihove zdravstvene težave.

S staranjem moje psice, so se pojavile različne zdravstvene težave, ena najhujših kroničnih nadlog pa je vsekakor displazija kolkov in kolen. Ker sem zagovornica holističnega zdravljenja, s čim manjšo uporabo farmakoloških sredstev in sem tudi sama v preteklosti preizkusila bioresonančno terapijo ter bila z rezultati več kot zadovoljna, sem se odločila poskusiti s terapijami tudi pri svoji psici in rezultati so bili odlični. Tako sem začela razmišljati o tem, da bi bioresonančno terapijo približala tudi drugim lastnikom živali, ki trpijo za različnimi bolezenskimi znaki.

Po večih mesecih izobraževanja sem odprla podjetje PetSanus, storitve živali, Maja Napret s.p. Jedrna kompetenca podjetja je lastnikom živali, na podlagi znanja in izkušenj, nuditi drugačno, bolj naravno možnost za doseganje boljšega zdravja živali. Naše poslanstvo je skrbeti za dobro počutje domačih ljubljenčkov, krepitev njihovega zdravja ter ozaveščanje skrbnikov in lastnikov o možnostih uporabe naravnih metod za izboljšanje zdravstvenega stanja njihovih ljubljenčkov na minimalno invazivne načine, s čim manjšimi stranskimi učinki.

Maja Napret in Sookie

Uporaba   Navodila za lastnike živali   Pogosta vprašanja   Pravno obvestilo