Katere bolezenske težave diagnosticiramo in zdravimo?

Bioresonančna terapija je efektivna pri kot pomoč pri zdravljenju akutnih bolezni, kroničnih bolezni in alergijskih stanj. Poleg tega lajša bolečine in pospešuje zdravljenje in celjenje po poškodbah.


Najpogostejša uporaba biroresonance pri živalih:

- alergije,

- neprenašanje določene hrane,

- kronične in degenerativne bolezni,

- kožne bolezni, izpuščaje,

- driska,

- bolezni notranjih organov,

- živčno – mišične bolezni,

- paralize,

- parazitarne bolezni,

- bolečinski simptomi.


Je bioresonančna terapija za žival neprijetna?

Ne. Gre za nežno, neinvazivno obliko terapije z oscilacijami, ki je živalim prijetna in popolnoma neboleča. Med terapijo žival stoji, sedi ali pa leži. Med diagnostiko in terapijo vaša žival ne bo izpostavljena električnem ali kakršnemkoli drugačnemu toku. Naprava le meri oscilacije in jih preko elektrod oddaja nazaj v telo.Kako dolgo traja ena terapija in koliko terapij bo moj ljubljenček potreboval?

Prvi obisk traja približno eno uro. Vsaka terapija pa traja med 30 in 60 minutami in vsebuje 3 do 6 različnih individualno prilagojenih terapevtskih programov. Za posamezno težavo je potrebno od 4 do 10 terapij, odvisno od kompleksnosti problemov, ki jih ima vaš ljubljenček.


PetSanus - domov Aktualno O bioresonanci Diagnoza in terapije Koloidno srebro Proti klopom Cenik Galerija Članki in povezave Kontakt O nas Pravno obvestilo

PetSanus > O bioresonanci > Pogosta vprašanja

Protibolečinska terapija pri displaziji kolena (PetSanus, 2012)

Aktualno  O nas  Kontakt

Čim bolj natančno opišite zdravstvene težave, ki jih ima vaš ljubljenček (npr. tvorbe na koži, morebitni izpuščaji (izgled, oblika), barva ušesnega masla, vonj psa, praskanje, težave z analnimi žlezami in podobno.)

Ko boste vnesli vprašanje, svoj email naslov in kontrolno besedo, kliknite gumb “Submit”. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Listen to audio CAPTCHA