TERAPIJA


Po končani diagnozi in analizi sestavimo individualni načrt terapij, ki ga pregledamo skupaj z lastnikom živali in ga tako informiramo o stanju ljubljenčka in potrebnih ukrepih za izboljšanje zdravja. Včasih namreč žival v podporo terapiji potrebuje poseben prehranjevalni režim.


Pri terapiji, prav tako kot pri diagnostiki, uporabljamo modulacijsko podlogo in različne elektrode. Skozi vhodno elektrodo naprava sprejema frekvenco iz telesa, loči bolezensko nihanje od zdravega in ojačano zdravo nihanje preko modulacijske podloge znova vrne v telo.


Vaš ljubljenček med terapijo stoji, sedi ali leži. Ker je živalim terapija prijetna, velikokrat vmes tudi zaspijo. Med terapijo živali ponudimo vodo, lahko pa jo tudi razvajamo s priboljški, v primeru, da ni z dieto predpisano drugače. Najboljše rezultate dosegamo, kadar je žival umirjena in sproščena, zato je naša ordinacija temu primerno opremljena.


PetSanus - domov Aktualno O bioresonanci Diagnoza in terapije Koloidno srebro Proti klopom Cenik Galerija Članki in povezave Kontakt O nas Pravno obvestilo

DIAGNOZA

Diagnostično testiranje opravimo v približno 45-ih minutah. Vaš ljubljenček ima med testiranjem na sebi 2 elektrodi, s pomočjo katerih naprava pridobiva frekvenčne informacije ter jih primerja z referenčnimi frekvencami, ki so shranjene v posebnih ampulah. Diagnostika je povsem neboleča. Rezultate (morebitne alergene, bakterije, viruse, zajedavce,…) izveste takoj. Takoj po diagnostiki lahko pričnemo s terapijami.


KAJ TESTIRAMO V NAŠEM STUDIU:

- splošno stanje organov,

- viruse,

- glivice,

- bakterije,

- okoljske obremenitve,

- alergene.

Med terapijo (PetSanus, 2012)

Aktualno  O nas  Kontakt

BIORESONANČNI ČIP


Bioresonančni čip je iz kirurškega jekla, med bioresonančno terapio posnamemo nanj celoten spekter uporabljenih frekvenc. Čip nato žival nosi nalepljen na terapevtsko določenemu mestu na telesu ali na ovratnici in tako sprejema terapevtske frekvence tudi v času med dvema terapijama.


Uporaba   Navodila za lastnike živali   Pogosta vprašanja   Pravno obvestilo