UPORABA BIORESONANČNE TERAPIJE PRI ŽIVALIH


Kronične bolezni

Bioresonančna terapija je idealna za pomoč pri zdravljenju kroničnih bolezni in alergij. Bolezni, ki jih lahko tretiramo so srčne bolezni, bolezni krvožilja, motnje prebave in težave s kožo (izpuščaji, ekcemi). Alergije in intoleranco na hrano lahko neboleče in uspešno zdravimo.

Pri boleznih kot so artritis in displazije bioresonančna terapija upočasni napredovanje bolezni in ublaži bolečine brez uporabe zdravil, ter tako blagodejno vpliva na počutje vašega ljubljenčka.


Poškodbe

Bioresonančna terapija je odlična podpora konvencionalnim postopkom zdravljenja v primeru poškodb v obliki večjih ran ali zlomov kosti. V teh primerih terapija pospeši celjenje in deluje protibolečinsko.


Preventiva

Z bioresonančno metodo lahko zaznamo težave še preden se razvijejo simptomi neke bolezni. Bolezni, ki so s standardnimi metodami težko ozdravljive, lahko z bioresonanco uspešno zdravimo (borelioza, garje).

PetSanus - domov Aktualno O bioresonanci Diagnoza in terapije Koloidno srebro Proti klopom Cenik Galerija Članki in povezave Kontakt O nas Pravno obvestilo

PetSanus > O bioresonanci > Uporaba

Aktualno  O nas  Kontakt

Uporaba   Navodila za lastnike živali   Pogosta vprašanja   Pravno obvestilo